eRadovi - матурски, семинарски, дипломски, магистарски, стручни радови, докторати,... у електронском облику!
    


претрага по кључним речима:

Упутство

За све питања и предлоге можете нас контактирати путем наше адресе: info@eradovi.info
Упуство за израду стручних и научних радова


Преузимање радова

Према начину преузмања радове на порталу межемо поделити на:


   - Радове који се могу преузети бесплатно

   - Радове за које потребно извршити уплату
У коју ће категорију рад спадати, зависи искључиво од самог аутора. Сваки аутор при објављивању рада формира цену.За радове који нису бесплатни, потребноје предходно у некој од банака или пошта извршити уплату на један од наших рачуна. Након увида у уплату, бићете у могућности да преузмете рад. Инструкције за преузмање рада добићете на вашу адресу е-поште. Пре него што се одлучите за поруђбу неког од радова, препоручујемо Вам да се региструјете. Како регистровани корисник имаћете увид у стање ваших поруђби, али исто тако ћете имати могућност и да објaвите своје радове и тако створите могућност зараде..


Код уплате, обавезно упишите борј поруџбе. Тај број ће се аутоматски генерисати кад извршите поруџбу. Након ваше уплате, рад ћете моћи преузети најкасније у року од 24 часа, а често и пре. Уколико желите да убрзате поступак преузимања рада моежете нам послати скениран примерак уплатнице.

Олакшајте себи израду рада. Ми Вам нудимо проверене радове, смернице и неопходне материјале!УПОЗОРЕЊЕ: Сваки рад на овом сајту је ауторско и интелектуално власништво. Без дозволе аутора, није могућа даља дистрибуција, копирање, умножавање, публиковање, преобликовање, или било која друга радња коју санкционише Закон о ауторском праву. Готове радове користите искључиво као помоћ приликом израде вашег самосталног рада!!! Немојте га предавати као свој, већ готов рад!!!

Могућност зараде - објавите своје радове
Сваки аутор може самостално да објави свој радове. Након регистрације, кориснику стоји на располагању могућност уноса података о раду и објављивање комплетног рада. Молимо Вас да шаљете искључиво квалитетне радове које сте Ви радили. Задржавамо право да све радове који не задовољавају наведене критерије уклонимо без предходног обавештавања, и да извршимо и блокирање налога са ког су радови били послати. У том случају онај ко је објавио такве радове на порталу губи право претхондо остварене зараде.
Радове слати искључиво у једном од формата:     .doc (MS-Word )

    .docx
(Word 2007)


    .pdf (Acrobat Reader)Препорука: рад рађен у Word-у 2007, снимите у нижој верзији у doc формату


Ваша зарада
75%Код објавављивања сваког рада сами формирате цену.
За свако преузимање вашег рада Ви добијате 75% од вредности (цене) рада коју сами дефинишете при његовом уносу.РАДИЛИ СТЕ РАД - ВРЕМЕ ЈЕ ДА ОН РАДИ ЗА ВАС!Објавите своје радове
већ сад! Ако до сада нисте регистровани - извршите регистрацију