eRadovi - матурски, семинарски, дипломски, магистарски, стручни радови, докторати,... у електронском облику!
    


претрага по кључним речима:

Новости


   

“Безбедност на интернету – европска шанса југа Србије”

“Безбедност на интернету – европска шанса југа Србије” је назив Регионалне конференције на тему безбедности на Интернету, одржане у Врању током протеклог викенда. Учесници конференцији су били из Србије, Македоније, Бугарске...

   

Професори из Српске на семинару о изучавању Холокауста у "Јад Вашему"

У Институту "Јад Вашем" у Јерусалиму почео је семинар о изучавању Холокауста, а међу учесницима је и 18 професора из Републике Српске.   

Градиво важније од знања

Преобимно градиво, те усмјереност на наставне садржаје умјесто на исходе учења, годинама су слабе тачке основног и средњег образовања у БиХ.   

Конкурс за избор најбољих ученичких литерарних радова

Поводом Дана државности Републике Србије, Републички педагошки завод Републике Српске и Генерални конзулат Републике Србије у Баљој Луци расписује Конкурс за избор најбољих литерарних радова ученика средњих школа у Републици Србској на тему " Шта за мене значи култура".

   

60.година ОШ “Иво Андрић“ Бања Лука

Основна школа „ Иво Андрић“ Бања Лука прославила је 60 година постојања и успјешног рада. Уз велику помоћ руководства школа и наставника ученици школе су припремли свечану академију која је одржана у Народном позоришту Републике Српске.

   

Позив за семинар за наставнике физике основних и средњих школа

Републички педагошки заводи Друштво физичара Источне Херцеговине, организује семинар "Физика кроз огледе". Семинар је намјењен наставницима физике који раде у основним и средњим школама.

   

„ЉУДОВАЊЕ“ - директор Републичког педагошкога завода Републике Српске

Директор Републичког педагошког завода Републике Српске др Предраг Дамјановић, 30.11.2018. године био je гост емисије „ЉУДОВАЊЕ“ РТРС-а.

   

Познавање прошлости залог за будућност

Генерације ученика и студената које долазе треба да познају прошлост да би могли креирати будућност Републике Српске, речено је прекјуче у Бањалуци након потписивања меморандума о сарадњи у области успостављања и очувања културе сјећања и памћења у РС.

   

Свечана академија поводом 21.новембра 1918. године ослобођења Бањалуке

У Бањалуци је јуче уз присуство бројних званица одржана свечана академија поводом обиљежавања Дана уласка српске војске у Бањалуку 1918. године.

   

„СРПСКА ДАНАС“ - директор Републичког педагошкога завода Републике Српске

Директор Републичког педагошког завода Републике Српске др Предраг Дамјановић, 16.11.2018. године био je гост емисије „СРПСКА ДАНАС“ РТРС-а. Teма емисије “ Изучавање историје србског народа у основним и средњим школама и заштита србских националних интереса“.1 2 3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 


Категорије: Образовање | Наука и технологија | Култура | Информатика | Економија | Посао | Здравље и медицина | Спорт | Занимљивости