eRadovi - матурски, семинарски, дипломски, магистарски, стручни радови, докторати,... у електронском облику!
    


претрага по кључним речима:

Новости

BitLab едукативни центар нуди низ курсева из области IT-аBitLab едукативни центар врши упис полазника на курсеве из области IT-а. Било да Вас занима програмирање, графички дизајн или нешто треће, на правом сте мјесту.

Поред већ утврђених курсева које имамо (HTML, CSS, WordPress, Phyton, Android, Linux, итд.), однедавно у нашој понуди можете пронаћи и курсеве из области графичког дизајна, односно Illustrator и PhotoShop. Графички дизајн је врста примјењене умјетности  која најчешће укључује комбиновање типографије, илустрације, фотографије и  штампе, како би се визуалном комуникацијом пренијела нека идеја или порука, у сврху информисања, увјеравања или едукације. Развој графичког дизајна као професије уско је везан са технолошким иновацијама, и једна је од водећих професија данашњице. 

Као дисциплина дизајна, графички дизајн има за задатак  обликовање различитих медија, у које спадају: новине, часописи, плакати, билборди, визитке, логотипи, дизајнирање позивница, маркетиншке кампање производа и услуга и томе слично. У новије вријеме графички дизајн укључује графичке продукције прилагођене електронским медијима тј.интернету,телевизији  и другим медијима. 

Након завршеног курса, било да се одлуче за Illustrator или PhotoShop, полазници ће бити у могућности да самостално креирају различите медије и да  своју креативност претворе у профитабилну професију.
Курс је намијењен и прилагођен за  почетнике и претходно знање није неопходно. Настава ће бити извођена у просторијама нашег едукативног центра, у Јеврејској улици бр.37 (занатски центар) Бања Лука.

За више информација контактирајте нас путем мејла: kursevi@bitlab.rs или посјетите наш сајт: https://kursevi.bitlab.rs/it-kursevi/.


02.10.2018.
(Редакција) 


Број читања: 706


Категорије: Образовање | Наука и технологија | Култура | Информатика | Економија | Посао | Здравље и медицина | Спорт | Занимљивости